divendres, 27 de juny del 2008

Marxem de campaments


Ja s'acosta el gran dia, alguns dels monitors de l'equip en aquests moments ja es troben a la finca de cal Jalmar, a Castellar de la Ribera, molt a prop del toll dels milionaris iniciant els preparatius del que serà un mes d'aventures de tots colors.

Tots hi estan posant el seu gra de sorra perquè res no falli i tot surti tan bé com esperem.
Els campaments els considerem un premi, un regal després de tot un curs de dedicació i treball setmana rere setmana. Els nens, els nostres nens, en tenen tantes ganes que res no tindria sentit sense ells.

I per fi ja son aquí! Diumenge serà el gran dia! Arriba la primera tanda de nens i nenes els OTS! Nens i nenes de 6, 7 i 8 anys disposats a passar una setmana convivint amb follets i fades, 7 dies intensius enmig del bosc, envoltats de natura, harmonia i la companyonia de tots els monitors que de segur que donaran el millor de sí mateixos perquè els nens passin uns dies inolvidables.

El dia 4 de juliol, arriben els més petits de la casa, els petitots, juntament amb les monitores, estem disposats a tocar la lluna. 3 dies de màxima diversió i aventura... qui no voldria ser petitot?

I finalment, els més grans, els deixem pel final. El dia 11 de juliol, treuran el cap pel campament de la ribera salada els més grans de tots: Els migjorns, amb una gran dosi d'energia per acabar de rematar tot el campament. Voler és poder, és com hem titulat aquest any els seus campaments. Els hi volem demostrar que hom pot fer tot allò que vol, si realment ho vol. Volem que deixin de ser conformistes, que s'adonin del que és just i del que és injust, donar-los-hi l'empenteta que els hi falta perquè no s'apalanquin la resta de la seva adolescència al sofà de casa seva... esperem aconseguir-ho!!!

Així doncs, ara estarem uns dies de descans, però tornarem segur!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades Raquel!, me parece una idea genial este blog, espero disfrutéis tanto de narrar vuestra experiencia como de la propia experiencia que vais a vivir este verano!
Feliz Verano! Feliz Aventura! y sobretodo sigue así de genial!
:-)

maria padró casas ha dit...

demà tots amb la crema solar cap al campament!
ves a saber que trobarem aquest any...potser fades? potser follets dels que viuen sota un bolet?

Anònim ha dit...

Vau marxar de campaments, i en vau tornar.
Quan penajreu les fotos?
Estem esperant cada dia per veure-les!!!
Fins aviat

Cèlia